Skip to content
Trang chủ » Hoe Lang Vlieg Je Naar Kreta: Tips Voor Je Reis

Hoe Lang Vlieg Je Naar Kreta: Tips Voor Je Reis

Heraklion, Crete Island: Approach along the beaches and landing on runway 27. HER/LGIR. Cockpit view

Hoe Lang Vlieg Je Naar Kreta: Tips Voor Je Reis

Heraklion, Crete Island: Approach Along The Beaches And Landing On Runway 27. Her/Lgir. Cockpit View

Keywords searched by users: hoe lang vlieg je naar kreta hoe lang vliegen naar kreta vanaf düsseldorf, tijdsverschil kreta zomer, hoe lang vliegen naar kreta vanaf amsterdam, hoe lang vliegen naar kreta vanaf eindhoven, hoe lang vliegen naar kreta vanuit brussel, hoe lang vliegen naar kreta vanuit oostende, hoe lang vliegen naar rhodos, hoe lang vliegen naar zakynthos

Vliegtijd naar Kreta – Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta?

Als je van plan bent om naar Kreta te reizen, is het belangrijk om te weten hoe lang de vlucht duurt. De vliegtijd naar Kreta kan namelijk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over de vliegtijd naar Kreta, inclusief informatie over vertrekluchthavens, vluchtroutes en hoe je goedkope vluchten kunt vinden. Laten we beginnen!

Factoren die de vliegtijd beïnvloeden

Voordat we ingaan op de specifieke vliegtijden naar Kreta, is het belangrijk om te weten dat de duur van de vlucht kan variëren vanwege verschillende factoren. Enkele van deze factoren zijn onder andere de vertrekluchthaven, de gekozen vluchtroute en eventuele tussenstops die gemaakt moeten worden.

Vliegtijd vanuit verschillende steden in Nederland

Als je vanuit Nederland naar Kreta wilt vliegen, zijn er verschillende vertrekluchthavens waaruit je kunt kiezen. De vliegtijd kan variëren, afhankelijk van je vertrekpunt. Hier zijn enkele voorbeelden van vliegtijden vanuit verschillende steden in Nederland:

– Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanaf Amsterdam?
De vliegtijd van Amsterdam Schiphol Airport naar Kreta bedraagt ongeveer 3 uur en 30 minuten.

– Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanaf Eindhoven?
Vanaf Eindhoven Airport kun je in ongeveer 3 uur en 45 minuten naar Kreta vliegen.

– Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanuit Brussel?
Vanaf Brussels Airport bedraagt de vliegtijd naar Kreta ongeveer 3 uur en 30 minuten.

Vluchtroutes naar Kreta

Er zijn verschillende vluchtroutes die je kunt nemen om naar Kreta te reizen. De meest gebruikelijke route is een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland naar Kreta. Deze vluchten worden doorgaans aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, Transavia en easyJet.

Daarnaast is er ook de optie om een tussenstop te maken tijdens je vlucht naar Kreta. Dit kan de vliegtijd enigszins verlengen, maar het kan ook een goedkopere optie zijn. Enkele veelvoorkomende tussenstoplocaties zijn Athene, Thessaloniki en Heraklion.

Vliegtijd vanuit andere landen

Als je niet vanuit Nederland naar Kreta wilt vliegen, maar vanuit een ander land, dan kunnen de vliegtijden variëren. Hier zijn enkele voorbeelden van vliegtijden vanuit andere populaire steden:

– Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanaf Düsseldorf?
Vanaf Düsseldorf International Airport kun je in ongeveer 3 uur en 15 minuten naar Kreta vliegen.

– Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanuit Oostende?
Vanaf Oostende-Brugge International Airport bedraagt de vliegtijd naar Kreta ongeveer 3 uur en 30 minuten.

– Hoe lang duurt de vlucht naar Rhodos?
Vanuit Rhodos kun je in ongeveer 1 uur en 30 minuten naar Kreta vliegen.

– Hoe lang duurt de vlucht naar Zakynthos?
Vanuit Zakynthos kun je in ongeveer 1 uur en 15 minuten naar Kreta vliegen.

Goedkope vluchten naar Kreta vinden

Als je op zoek bent naar goedkope vluchten naar Kreta, zijn er verschillende tips die je kunt volgen. Ten eerste is het raadzaam om je vlucht ruim van tevoren te boeken, omdat last-minute vluchten vaak duurder zijn.

Daarnaast kun je gebruik maken van vergelijkingssites zoals Momondo en Lowcostairlines.nl om de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Deze sites bieden vaak goede deals en kortingen.

Het kan ook lonend zijn om flexibel te zijn met je vertrekdatum en -tijd. Door in een rustigere periode te reizen, zoals buiten het hoogseizoen, kun je mogelijk goedkopere vluchten vinden.

Aankomsthavens op Kreta

Wanneer je naar Kreta vliegt, zijn er verschillende aankomsthavens waar je rekening mee moet houden. De belangrijkste luchthavens op Kreta zijn Heraklion International Airport en Chania International Airport. Deze luchthavens bedienen zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Heraklion is de grootste stad op Kreta en is vaak de meest populaire aankomsthaven voor toeristen. Chania is daarentegen een populaire bestemming voor diegenen die het westelijke deel van Kreta willen verkennen.

Rechtstreekse vluchten naar Kreta

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden naar Kreta vanuit verschillende steden in Nederland en andere landen. Enkele van deze luchtvaartmaatschappijen zijn KLM, Transavia, easyJet, TUI fly en Ryanair.

Rechtstreekse vluchten kunnen handig zijn, omdat ze kortere vliegtijden bieden en geen tussenstops vereisen. Daarnaast kun je vaak kiezen uit verschillende vertrektijden, zodat je een vlucht kunt vinden die het beste bij je planning past.

Touroperator vluchten naar Kreta

Naast reguliere luchtvaartmaatschappijen bieden ook touroperators vluchten naar Kreta aan. Deze vluchten worden vaak aangeboden in combinatie met een pakketreis, inclusief accommodatie en transfers. Touroperator vluchten kunnen een goede optie zijn als je op zoek bent naar gemak en een georganiseerde reiservaring.

Om touroperator vluchten naar Kreta te vinden, kun je verschillende reiswebsites en -bureaus raadplegen, zoals Corendon en Vakantieskreta.nl.

FAQs

1. Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanaf Düsseldorf?
De vliegtijd van Düsseldorf naar Kreta bedraagt ongeveer 3 uur en 15 minuten.

2. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Kreta in de zomer?
In de zomer is er geen tijdsverschil tussen Nederland en Kreta.

3. Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanaf Amsterdam?
De vliegtijd van Amsterdam naar Kreta bedraagt ongeveer 3 uur en 30 minuten.

4. Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanaf Eindhoven?
Vanaf Eindhoven Airport kun je in ongeveer 3 uur en 45 minuten naar Kreta vliegen.

5. Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanuit Brussel?
Vanaf Brussels Airport bedraagt de vliegtijd naar Kreta ongeveer 3 uur en 30 minuten.

6. Hoe lang duurt de vlucht naar Kreta vanuit Oostende?
Vanaf Oostende-Brugge International Airport kun je in ongeveer 3 uur en 30 minuten naar Kreta vliegen.

7. Hoe lang duurt de vlucht naar Rhodos?
Vanuit Rhodos kun je in ongeveer 1 uur en 30 minuten naar Kreta vliegen.

8. Hoe lang duurt de vlucht naar Zakynthos?
Vanuit Zakynthos kun je in ongeveer 1 uur en 15 minuten naar Kreta vliegen.

Met deze informatie ben je goed voorbereid op je reis naar Kreta. Of je nu kiest voor een rechtstreekse vlucht of een vlucht met tussenstop, hopelijk zorgt dit artikel ervoor dat je de juiste keuze maakt en kunt genieten van een geweldige vakantie op dit prachtige Griekse eiland. Veel plezier met vliegen naar Kreta!

Categories: Update 62 Hoe Lang Vlieg Je Naar Kreta

Heraklion, Crete Island: Approach along the beaches and landing on runway 27. HER/LGIR. Cockpit view
Heraklion, Crete Island: Approach along the beaches and landing on runway 27. HER/LGIR. Cockpit view

De vliegtijd naar Kreta is met een rechtstreekse vlucht ongeveer 3 uur en 30 tot 45 minuten. In de meeste gevallen vlieg je rechtstreeks, zonder tussenlanding naar het eiland. Het kan voorkomen dat je een tussenlanding maakt op een van de andere Griekse eilanden of bij een andere luchthaven in Nederland.Corfu is de kortste vliegroute naar Griekenland en Karpathos de langste. Vliegtickets voor Corfu kun je bij airlines boeken, maar voor Karpathos is dit alleen een optie via een touroperator. Zoek je met kleine kinderen bijvoorbeeld op de kortste vliegtijd naar Griekenland, dan is Corfu een mooie bestemming.Vanaf Eindhoven airport kan je rechtstreeks naar Chania vliegen. De vliegtijd van Eindhoven naar Chania is 3,5 uur. Naar het vliegveld Heraklion op Kreta is het iets langer vliegen, ongeveer een kwartiertje. Vanaf Rotterdam naar Kreta vliegen duurt ook ongeveer 3,5 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Vertrek Bestemming Beste Prijs
Amsterdam Chania € 170
Eindhoven Iraklion € 232
Eindhoven Chania € 235
Amsterdam Sitia € 354

Welk Grieks Eiland Is Het Minst Ver Vliegen?

Corfu is het Griekse eiland dat het minst ver vliegen is vanuit Nederland. De vliegroute naar Corfu is de kortste van alle Griekse eilanden, terwijl Karpathos de langste vliegroute heeft. Vliegtickets naar Corfu kunnen geboekt worden bij verschillende luchtvaartmaatschappijen, terwijl dit voor Karpathos alleen mogelijk is via een touroperator. Als je bijvoorbeeld met kleine kinderen op zoek bent naar de kortste vliegtijd naar Griekenland, dan is Corfu een geweldige bestemming.

Hoe Lang Is Het Vliegen Van Eindhoven Naar Kreta?

Vanaf Eindhoven Airport kun je rechtstreeks naar het eiland Kreta vliegen, meer specifiek naar de steden Chania en Heraklion. De vliegtijd van Eindhoven naar Chania bedraagt ongeveer 3,5 uur. Als je naar het vliegveld Heraklion op Kreta wilt gaan, duurt de vlucht iets langer, ongeveer een kwartiertje langer dan naar Chania. Rotterdam heeft ook directe vluchten naar Kreta met een vliegtijd van ongeveer 3,5 uur. Dit geldt zowel voor Chania als voor Heraklion. Deze informatie is geldig per 12 oktober 2019.

Hoe Duur Is Een Ticket Naar Kreta?

Hoeveel kost een vliegticket naar Kreta? Hieronder vind je de prijzen voor verschillende vertrekbestemmingen. Vanuit Amsterdam naar Chania kost een ticket €170. Vanuit Eindhoven naar Iraklion kost een ticket €232. Vanuit Eindhoven naar Chania kost een ticket €235. Vanuit Amsterdam naar Sitia kost een ticket €3545.

Hoe Vliegen Naar Kreta?

Voor goedkope vluchten naar Kreta kunt u terecht bij verschillende maatschappijen. Een van de goedkoopste opties is de Griekse maatschappij Aegeanair. Daarnaast bieden TUIfly.be en TUIfly ook goedkope vluchten aan. Corendon en Condor zijn ook maatschappijen waar u voordelige vliegtickets kunt vinden. Als u ervoor kiest om naar Chania te vliegen, heeft u een grotere kans op goedkopere tickets dan wanneer u Heraklion als aankomsthaven kiest.

Welk Eiland Is Leuker Kreta Of Kos?

Welk eiland is leuker: Kreta of Kos? Beide eilanden, Kreta en Kos, bieden een overvloed aan prachtige zandstranden met azuurblauw water. Als je een fan bent van duiken, snorkelen of (wind)surfen, dan ben je op Kos beter af dan op Kreta. Bovendien is Kos ook de betere keuze als je met kinderen op vakantie wilt. Onthoud deze informatie als je je vakantieplannen maakt en besluit welk eiland het beste bij jouw voorkeuren past.

Top 13 hoe lang vlieg je naar kreta

Vliegtijd Kreta. Hoe Lang Vliegen Naar Kreta? Bekijk De Vliegduur.
Vliegtijd Kreta. Hoe Lang Vliegen Naar Kreta? Bekijk De Vliegduur.
Boek Voordelige Vluchten Naar Kreta – Booking.Com
Boek Voordelige Vluchten Naar Kreta – Booking.Com

See more here: nhanvietluanvan.com

Learn more about the topic hoe lang vlieg je naar kreta.

See more: https://nhanvietluanvan.com/luat-hoc blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *