Skip to content
Trang chủ » Lange Begijnestraat 11 2011 Hh Haarlem: Charmant Adres In Het Hart Van De Stad

Lange Begijnestraat 11 2011 Hh Haarlem: Charmant Adres In Het Hart Van De Stad

We Remember Elvis Presley | 10 juni Philharmonie Haarlem

Lange Begijnestraat 11 2011 Hh Haarlem: Charmant Adres In Het Hart Van De Stad

We Remember Elvis Presley | 10 Juni Philharmonie Haarlem

Keywords searched by users: lange begijnestraat 11 2011 hh haarlem lange begijnestraat 11 haarlem parkeren, lange begijnestraat 11 haarlem, phil haarlem parkeren, tatsu haarlem parkeren, de appelaar haarlem, interparking haarlem, kortingscode interparking haarlem, plattegrond phil haarlem

Lange Begijnestraat 11, 2011 HH Haarlem: Een Complete Gids voor Parkeren en Meer

Introductie

In het prachtige Haarlem, bekend om zijn rijke geschiedenis en charmante straten, ligt Lange Begijnestraat 11, 2011 HH. Dit artikel is bedoeld om u een complete gids te bieden voor Lange Begijnestraat 11 en alles wat u moet weten over parkeren, evenals enkele andere nuttige informatie die u kan helpen bij uw bezoek aan deze locatie. Van parkeermogelijkheden tot nabijgelegen attracties, u vindt hier alles wat u moet weten.

Parkeren bij Philharmonie | € 5,- hele avond

Een van de handige parkeeropties in de buurt van Lange Begijnestraat 11 is de parkeerfaciliteit bij Philharmonie. Hier kunt u uw auto parkeren voor slechts € 5,- voor de hele avond. Dit is vooral handig als u van plan bent om ‘s avonds een evenement bij te wonen in de Philharmonie en niet wilt worstelen met het vinden van een parkeerplek.

Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 HH)

Lange Begijnestraat 11, 2011 HH, is een specifiek adres in Haarlem waar u mogelijk heen wilt. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van uw bestemming, vooral als u met de auto reist. Het kan de moeite waard zijn om vóór uw bezoek aan dit adres uw route te plannen en u vertrouwd te maken met de omgeving.

Waar kun je (gratis) parkeren in Haarlem? – Rodi.nl

Als u op zoek bent naar gratis parkeermogelijkheden in Haarlem, biedt Rodi.nl enkele handige tips. In sommige wijken van Haarlem kunt u gratis parkeren op straat, vooral buiten het centrum. Het kan een goede optie zijn om uw auto buiten het centrum te parkeren en het openbaar vervoer naar Lange Begijnestraat 11 te nemen. Zo bespaart u geld en vermijdt u eventuele parkeerproblemen.

Parkeren op straat en in parkeergarages – Gemeente Haarlem

De Gemeente Haarlem biedt gedetailleerde informatie over parkeren op straat en in parkeergarages in Haarlem. In de buurt van Lange Begijnestraat 11 zijn er verschillende parkeergarages waar u uw auto veilig kunt parkeren. Het is raadzaam om voor uw bezoek aan Haarlem de informatie op de website van de gemeente te raadplegen om te zien welke parkeermogelijkheden het beste bij uw behoeften passen.

Parkeren in Haarlem – Overzichtskaart met parkeeradvies!

Op PrettigParkeren.nl vindt u een handige overzichtskaart met parkeeradvies voor Haarlem. Deze interactieve kaart toont de verschillende parkeergelegenheden in Haarlem, inclusief de parkeertarieven en openingstijden. U kunt specifiek zoeken naar parkeermogelijkheden in de buurt van Lange Begijnestraat 11, 2011 HH. Dit kan u helpen bij het plannen van uw bezoek en het vinden van een geschikte parkeerplek.

Parkeren in Haarlem – Parkmobile

Een andere handige parkeerapplicatie die u kunt gebruiken bij uw bezoek aan Haarlem is Parkmobile. Met deze app kunt u eenvoudig een parkeerplek vinden, betalen en verlengen zonder gedoe. Het is een handige tool om te hebben, vooral als u specifiek op zoek bent naar parkeermogelijkheden bij Lange Begijnestraat 11. Met Parkmobile bent u slechts een paar tikken verwijderd van een stressvrije parkeerervaring.

Attracties in de buurt van Lange Begijnestraat 11

Naast handige informatie over parkeren, zijn er ook verschillende attracties in de buurt van Lange Begijnestraat 11 die het verkennen waard zijn. Hieronder vindt u enkele populaire plekken die u tijdens uw bezoek zou kunnen bezoeken:

1. Philharmonie: Een van de bekendste concertzalen van Haarlem, waar regelmatig optredens en evenementen plaatsvinden. Het parkeren bij Philharmonie kan een handige optie zijn als u een evenement bijwoont.

2. Tatsu: Een Japans restaurant dat bekend staat om zijn uitstekende sushi en andere traditionele gerechten. Als u van plan bent om uit eten te gaan in de buurt van Lange Begijnestraat 11, is Tatsu een goede keuze.

3. De Appelaar: Deze gezellige bar is perfect om te ontspannen en te genieten van een drankje na een lange dag. Het is een populaire ontmoetingsplaats voor zowel locals als toeristen.

4. Interparking Haarlem: Als u op zoek bent naar een veilige en betaalbare parkeergelegenheid in de buurt van Lange Begijnestraat 11, is Interparking Haarlem een goede optie. Het biedt verschillende parkeermogelijkheden in het stadscentrum.

Kortingscode Interparking Haarlem: Soms biedt Interparking Haarlem kortingscodes die u kunt gebruiken om geld te besparen op uw parkeerkosten. Het is de moeite waard om te kijken of er op het moment van uw bezoek geldige kortingen beschikbaar zijn.

Plattegrond Phil Haarlem: Om uw bezoek aan Lange Begijnestraat 11 te vergemakkelijken, kunt u gebruik maken van een plattegrond van Philharmonie Haarlem. Deze plattegrond toont de locatie van Philharmonie en andere nabijgelegen parkeermogelijkheden.

Conclusie

Lange Begijnestraat 11, 2011 HH in Haarlem biedt talloze mogelijkheden voor parkeren en het verkennen van de nabijgelegen attracties. Met de informatie en tips in dit artikel kunt u uw bezoek aan Lange Begijnestraat 11 optimaal plannen en ervoor zorgen dat u geen parkeerproblemen ondervindt. Of u nu een evenement bijwoont in Philharmonie, geniet van sushi bij Tatsu of ontspant bij De Appelaar, Haarlem heeft voor elk wat wils. Vergeet niet te profiteren van handige parkeerapps zoals Parkmobile en kortingscodes zoals die van Interparking Haarlem om uw ervaring nog beter te maken. Veel plezier in Haarlem!

Categories: Verzamelen 43 Lange Begijnestraat 11 2011 Hh Haarlem

We Remember Elvis Presley | 10 juni Philharmonie Haarlem
We Remember Elvis Presley | 10 juni Philharmonie Haarlem

Waar Kan Je Gratis Parkeren In Haarlem Centrum?

Waar kan je gratis parkeren in Haarlem centrum? Hier volgen enkele plaatsen waar je gratis kunt parkeren in het centrum van Haarlem:
– Stationsplein (Lange Herenstraat 11) biedt gratis parkeergelegenheid.
– Je kunt ook gratis parkeren bij Houtplein (Wagenmakerslaan 1).
– Raaks (Zijlvest 45) is ook een plek waar je gratis kunt parkeren.
– De Appelaar (Damstraat 12) en De Kamp (De Witstraat 1) bieden ook gratis parkeerplaatsen.
– Parkeerplaats De Dreef 3, 2012 HR Haarlem is een andere optie voor gratis parkeren.
– Je kunt ook gratis parkeren bij Cronjéstraat en Kleverlaan 12.
– Marsmanplein, Generaal Spoorlaan t.h.v. nr. 136 is ook een locatie waar je gratis kunt parkeren. Deze informatie is bijgewerkt op 16 september 2021.

Wat Kost Parkeren In Centrum Haarlem?

Hier zijn de tarieven voor parkeren op straat in het centrum van Haarlem: van maandag tot en met zaterdag geldt betaald parkeren van 9.00 uur ‘s ochtends tot 23.00 uur ‘s avonds, en op zondag van 13.00 uur tot 23.00 uur. Het tarief is € 5,80 per uur. Voor de parkeerzones Noord, West, Zuid en Oost gelden dezelfde tijden en op zondag dezelfde tarieven, maar hier is het tarief € 4 per uur.

Wat Kost Een Dagkaart Parkeren In Haarlem?

Wat is de prijs van een dagkaart voor parkeren in Haarlem? In de garages en terreinen betaalt men van maandag t/m zondag tussen 8:00 en 23:00 uur €4,00 per uur. Na 23:00 uur wordt het tarief verlaagd naar €3,80 per uur. Het maximale dagtarief bedraagt €33,00 per dag.

Update 19 lange begijnestraat 11 2011 hh haarlem

Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) - Kadastralekaart.Com
Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) – Kadastralekaart.Com
Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) - Kadastralekaart.Com
Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) – Kadastralekaart.Com
Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) - Kadastralekaart.Com
Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) – Kadastralekaart.Com
Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) - Kadastralekaart.Com
Lange Begijnestraat 11, Haarlem (2011 Hh) – Kadastralekaart.Com

See more here: nhanvietluanvan.com

Learn more about the topic lange begijnestraat 11 2011 hh haarlem.

See more: https://nhanvietluanvan.com/luat-hoc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *