Skip to content
Trang chủ » Met De Boot Naar Engeland Vanuit Hoek Van Holland: Een Avontuurlijke Reis.

Met De Boot Naar Engeland Vanuit Hoek Van Holland: Een Avontuurlijke Reis.

Holland To England. Stena Line Ferry - Day Crossing from Hook of Holland to Harwich, England

Met De Boot Naar Engeland Vanuit Hoek Van Holland: Een Avontuurlijke Reis.

Holland To England. Stena Line Ferry – Day Crossing From Hook Of Holland To Harwich, England

Keywords searched by users: met de boot naar engeland hoek van holland ferry hoek van holland hull, hoek van holland – harwich goedkoop, hoek van holland – harwich reistijd, ferry hoek van holland, stena line hoek van holland, stena line harwich hoek van holland timetable, hoek van holland hull, stena line hoek van holland — harwich

Met de boot naar Engeland: Hoek van Holland naar Harwich

De veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich is een populaire manier om naar Engeland te reizen. Veel mensen kiezen ervoor om met de boot te gaan vanwege het gemak en de mooie overtocht over de Noordzee. In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze ferryroute en alle belangrijke informatie verstrekken om uw reis voor te bereiden.

Route van Hoek van Holland naar Engeland

De veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich wordt aangeboden door Stena Line. De veerboot vertrekt vanuit de haven van Hoek van Holland en komt aan in de haven van Harwich. Dit is een ideale route voor reizigers die naar Londen of andere delen van Zuidoost-Engeland willen reizen.

Vertrektijden en duur van de overtocht

De veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich heeft dagelijkse afvaarten. Op maandag tot en met donderdag vertrekt de eerste veerboot om 14:15 uur en de laatste veerboot om 22:00 uur. Op vrijdag vertrekt de eerste veerboot om 13:00 uur en de laatste veerboot om 22:00 uur. In het weekend zijn de vertrektijden iets anders, met de eerste veerboot om 09:00 uur en de laatste veerboot om 22:00 uur.

De duur van de overtocht is ongeveer 6 uur en 30 minuten. Het is raadzaam om minstens 45 minuten voor vertrek aanwezig te zijn in de haven van Hoek van Holland om in te checken.

Reserveringen maken en tickets kopen

Het wordt sterk aanbevolen om vooraf een reservering te maken voor de veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich. Dit voorkomt teleurstellingen en zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een plaats op de veerboot.

Reserveringen kunnen online worden gemaakt via de officiële website van Stena Line. Hier kunt u de beschikbaarheid controleren, de vertrektijden bekijken en uw tickets kopen. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren via het klantenserviceteam van Stena Line.

Faciliteiten aan boord

Aan boord van de veerboot van Hoek van Holland naar Harwich zijn er verschillende faciliteiten om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn restaurants en bars waar u kunt genieten van een maaltijd, snacks en drankjes. Ook zijn er winkels waar u tax-free kunt winkelen en souvenirs kunt kopen.

Daarnaast is er gratis WiFi aan boord, zodat u tijdens de overtocht verbonden kunt blijven. Voor de jongere reizigers is er een speelruimte waar ze zich kunnen vermaken. En voor diegenen die graag ontspannen, is er een lounge met comfortabele stoelen.

Reisdocumenten en douanecontrole

Bij het reizen van Hoek van Holland naar Harwich moet u ervoor zorgen dat u geldige reisdocumenten bij u heeft. Dit omvat uw paspoort of identiteitskaart, afhankelijk van de vereisten van het land van bestemming.

Bij de douanecontrole moeten alle passagiers door de paspoortcontrole gaan en de nodige immigratieformaliteiten voltooien. Zorg ervoor dat u op tijd arriveert en uw reisdocumenten bij de hand heeft om eventuele vertragingen te voorkomen.

Vragen en contactinformatie

Als u vragen heeft over de veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Stena Line. U kunt hen telefonisch bereiken of een e-mail sturen met uw vragen. Daarnaast kunt u ook de website van Stena Line raadplegen voor meer informatie en veelgestelde vragen.

Alternatieve ferryroutes en locaties

Naast de veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich zijn er ook andere ferryroutes en locaties om tussen Nederland en Engeland te reizen. Enkele populaire alternatieve routes zijn:

1. Hoek van Holland naar Hull: Deze veerdienst wordt aangeboden door P&O Ferries. Het is een langere overtocht van ongeveer 12 uur, maar het is een handige optie als u naar Noordoost-Engeland of Schotland wilt reizen.

2. Rotterdam naar Hull: Dit is ook een veerdienst die wordt aangeboden door P&O Ferries. De veerboot vertrekt vanuit de haven van Rotterdam en komt aan in Hull. Het is een directe route naar Noordoost-Engeland.

Bij het kiezen van een ferryroute is het belangrijk om rekening te houden met uw bestemming en de beschikbare vertrektijden.

In conclusie, de veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich is een handige en populaire manier om naar Engeland te reizen. Met dagelijkse afvaarten, comfortabele faciliteiten aan boord en redelijke reistijden, is het een populaire keuze voor reizigers. Zorg ervoor dat u uw reservering vooraf maakt om teleurstellingen te voorkomen en geniet van uw reis naar Engeland!

FAQs:

1. Wat kost de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich?
De kosten van de overtocht variëren afhankelijk van de datum en het type voertuig. Het wordt aangeraden om de officiële websites van Stena Line en Direct Ferries te raadplegen voor de meest actuele prijzen.

2. Hoe lang duurt de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich?
De overtocht duurt ongeveer 6 uur en 30 minuten. Het is raadzaam om minstens 45 minuten voor vertrek aanwezig te zijn in de haven van Hoek van Holland.

3. Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot?
Ja, het is mogelijk om uw huisdier mee te nemen op de veerboot. Stena Line heeft speciale huisdierenhutten en kennels beschikbaar. Zorg ervoor dat u de huisdierregels en -voorwaarden van Stena Line raadpleegt voordat u reist.

4. Moet ik een paspoort hebben om met de veerboot naar Engeland te reizen?
Ja, u heeft een geldig paspoort of identiteitskaart nodig om door de douanecontrole te komen. Zorg ervoor dat uw reisdocumenten up-to-date zijn voordat u reist.

5. Kan ik mijn voertuig meenemen op de veerboot?
Ja, u kunt uw voertuig meenemen op de veerboot. Stena Line biedt speciale dekken en faciliteiten voor auto’s, motoren en fietsen. Houd er rekening mee dat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht voor voertuigen.

Neem voor meer informatie en specifieke vragen contact op met de klantenservice van Stena Line of raadpleeg de officiële websites voor de meest recente informatie. Happy travels!

Categories: Verzamelen 19 Met De Boot Naar Engeland Hoek Van Holland

Holland To England. Stena Line Ferry - Day Crossing from Hook of Holland to Harwich, England
Holland To England. Stena Line Ferry – Day Crossing from Hook of Holland to Harwich, England

De veerdienst Hoek van Holland-Harwich verbindt Nederland met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Stena Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 30 minuten.Vertrektijden: Op maandag tot en met zaterdag vertrekt de ferry om 14:15 en 22:00 vanuit Nederland (Hoek van Holland). Op zondag zijn de vertrektijden 13:45 en 22:00. Terugreis: De ferry terug (vanuit Harwich) vertrekt doordeweeks om 23:00 en 09:00 en in het weekend om 23:00 en 10:00.Wat kost de overtocht Hoek van HollandHarwich? De laagste prijs is €49,- maar in de praktijk zul je vaak wat hoger uitkomen. Een voordelige dag-overtocht met auto en twee personen in het hoogseizoen kost bijvoorbeeld €117,50. Een nachtovertocht gaat richting €300,- vanwege de hut die bijgeboekt dient te worden.

Met de boot naar Engeland
  • 1,5 uur. Calais – Dover. …
  • 2 uur. Duinkerken – Dover. …
  • 6,5 of 9,5 uur. Hoek van Holland – Harwich. …
  • IJmuiden / Amsterdam – Newcastle. De ideale overtocht voor Noord-Engeland en Schotland. …
  • 14,5 uur. Zeebrugge – Hull. …
  • 12 uur. Rotterdam – Hull. …
  • 12 uur. Liverpool – Belfast (Stena Line) …
  • 12 uur.

Hoe Laat Gaat De Boot Van Hoek Van Holland Naar Harwich?

“Hoe laat gaat de boot van Hoek van Holland naar Harwich?”

De boot van Hoek van Holland naar Harwich vertrekt op verschillende tijden. Op maandag tot en met zaterdag vertrekt de ferry om 14:15 en om 22:00 vanuit Nederland. Op zondag zijn de vertrektijden iets anders, namelijk om 13:45 en 22:00.

Voor de terugreis vanuit Harwich naar Hoek van Holland gelden weer andere vertrektijden. Doordeweeks vertrekt de ferry om 23:00 en om 09:00, en in het weekend om 23:00 en 10:00.

Dit zijn de actuele vertrektijden van 14 augustus 2019.

Wat Kosten Overtocht Hoek Van Holland-Harwich?

Hoeveel kost de overtocht van Hoek van Holland naar Harwich? De laagste prijs voor deze overtocht is €49,-. Het is echter vaak zo dat je uiteindelijk iets meer betaalt. In het hoogseizoen bijvoorbeeld, kost een voordelige dagovertocht met een auto en twee personen €117,50. Als je een nachtovertocht boekt, komt de prijs in de richting van €300,- vanwege de verplichte boeking van een hut.

Waar Pak Je De Boot Naar Engeland?

Waar pak je de boot naar Engeland?
Je kunt de boot naar Engeland nemen vanuit verschillende locaties. De snelste overtocht is van Calais naar Dover, die ongeveer 1,5 uur duurt. Een andere optie is vanuit Duinkerken naar Dover, wat ongeveer 2 uur duurt. Als je vanuit Nederland wilt vertrekken, kun je vanuit Hoek van Holland naar Harwich varen, wat 6,5 of 9,5 uur duurt. Ook kun je vanuit IJmuiden of Amsterdam naar Newcastle varen, wat ideaal is als je naar Noord-Engeland en Schotland wilt reizen en ongeveer 14,5 uur duurt. Daarnaast kun je vanuit Zeebrugge naar Hull varen, wat 12 uur duurt. Een andere optie is vanuit Rotterdam naar Hull, ook 12 uur. Als je vanuit Liverpool naar Belfast wilt reizen, kun je de Stena Line nemen, wat ongeveer 12 uur duurt.

Waar Inchecken Stena Line Hoek Van Holland?

Waar inchecken bij Stena Line Hoek van Holland?

Je kunt inchecken bij Stena Line Hoek van Holland op het volgende adres: Haven Hoek van Holland, Stena Line BV (Havennummer 915), Stationsweg 10, 3151 HS, Hoek van Holland, Nederland. Het terminalgebouw bevindt zich naast de parkeergelegenheid, waar zowel lang parkeren als kort parkeren mogelijk is. De betaling voor je parkeerplaats kan worden gedaan bij de betaalstations met een creditcard. Zo kun je gemakkelijk en snel je auto parkeren voordat je aan boord gaat.

Aggregeren 26 met de boot naar engeland hoek van holland

Ferry To Hook Of Holland And Harwich | Stena Line
Ferry To Hook Of Holland And Harwich | Stena Line
Ferry Naar Hoek Van Holland En Harwich | Stena Line
Ferry Naar Hoek Van Holland En Harwich | Stena Line
Ferry Naar Hoek Van Holland En Harwich | Stena Line
Ferry Naar Hoek Van Holland En Harwich | Stena Line
Stena Hollandica (Schip, 2010) - Wikipedia
Stena Hollandica (Schip, 2010) – Wikipedia

See more here: nhanvietluanvan.com

Learn more about the topic met de boot naar engeland hoek van holland.

See more: https://nhanvietluanvan.com/luat-hoc blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *